2-3 tane patates ( kisi sayisi kadar )
1 yumurta
2 yemek kasigi un
Tuz
Karabiber ( istege bagli )
Pul biber ( istege bagli )
Yarim cay bardagi sivi yag
Yapilisi:
Patatesleri yikayip soyduktan sonra rendeleyin. Un, yumurta, tuz ve baharatlari ekleyip karistirin. Tavaya cok az yag damlatip karisimdan bir parca koyun. Catalla duzlestirin biraz, kalin olursa patatesler pismiyor. Kisik ateste agzi kapali omletinizi ters duz ederek pisirin. Harciniz bitene kadar boyle pisirin.
1 yumurta
2 yemek kasigi un
Tuz
Karabiber ( istege bagli )
Pul biber ( istege bagli )
Yarim cay bardagi sivi yag
Yapilisi:
Patatesleri yikayip soyduktan sonra rendeleyin. Un, yumurta, tuz ve baharatlari ekleyip karistirin. Tavaya cok az yag damlatip karisimdan bir parca koyun. Catalla duzlestirin biraz, kalin olursa patatesler pismiyor. Kisik ateste agzi kapali omletinizi ters duz ederek pisirin. Harciniz bitene kadar boyle pisirin.
5 Comments
çok pratik ve lezzetli.Bende en kısa zamanda yapıcam.Canm ellerine sağlık.
RépondreSupprimerkahvaltida super oluyor mutlaka denemelisin :)
RépondreSupprimernefissss..
RépondreSupprimereline sağlık. biz de üniversitede ev arkadaşımızla çok sık yapardık tam olarak böyle değildi bizim yaptığımız gerçi. o günleri hatırlattın teşekkürler =)
RépondreSupprimertubitos aklima bir fikir getirdin. Ögrenci yemekleri diye bir bolummu açsam acaba :) üsenmezsem yapimm :)
RépondreSupprimerYorumlarinizi direk yazabilirsiniz.