Kek için:
17 yemek kasigi un
17 yemek kasigi seker
250 gr yumusak margarin
1 pk kabartma tozu
4 yumurta
Malzemeleri karistirin ve once 150° de sonra 180° li onceden isitilmis firinda pisirin.
Krema için:
1 lt süt
8 yemek kasigi seker ( puding sekersiz oldugu için )
2 paket vanilyali puding ( TR de sekerli puding satildigi için siz sadece sut ile pisirin)
1 paket crème fraiche épaisse yani kalin süt kremasi
1 paket vanilya
Pudingi pisirip iliyinca süt kremasini ve vanilyayida ekleyip mikserle çirpin.
Visneli sos:
1 sise konserve visne
3 yemek kasigi nisasta
3 yemek kasigi seker
Gerekirse biraz su ekleyin
Keki iliyinca ortadan ikiye bolun, kremayi arasina ve ustune surun. Visne tanelerini en ustune dizin ve sosunuda kuçuk bir tencerede pisirip ilitip uzerine koyun.
Yorum Gönder
Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.