Malzemeler:
4 Orta boy Patates
5-6 yaprak marul
Yarim demetten biraz az maydonoz
3-4 tane yesil sogan ( yoksa 1 adet kuru sogan)
1 çay bardagi sivi yag
Tuz
Karabiber
nane
limon
Patatesleri haslayip pisince kabuklarini soyup istediginiz buyuklukte dograyin. Yesillikleride minik minik dograyip patateslere ekleyin. Baharatlari, limon ve siviyagida ekleyip karistirin. Servis yapin.
6 Comments
eline sağlık. ben pulbiber de koyuyorum az acılı daha çok hoşuma gidiyor..
RépondreSupprimerevet pulbiberlide çok guzel :)
RépondreSupprimerhavuç rendelenip mısır da katıldığında da güzel oluyo.annemler yapmış ben cok beğendim havuç mısırla da.
RépondreSupprimerHavuc ve misiri ilk defa duyuyorum patates salatasinda. Hmm ilginc. Mayonezli olunca onlari koyuyorlar birde bezelye
RépondreSupprimerbir de böyle dene bi ara.rende havuç+mısır.beğeniceksin ben eminim :)
RépondreSupprimerPATATES SALATASININ OKADAR ÇOK ÇEŞİDİ VARKİ HEPSİNİ SEVERİM ELLERİNE SAĞLIK CANIM
RépondreSupprimerSEVGİLER
Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.