Kurumus, bayatlamis ekmekleri bazen kuşlara atmak yerine minik minik dograyip firinlayip blendirdan geciriyorum. Saklama kabina koyup buzdolabinda muhafaza ediyorum. Kofteler icin super oluyor. 😄👍🏼Galeta ununun tadi ve kokusundan hic hoslanmiyorum 😒
2.03.2016
Author Bio
Merhaba,
Ben Saadet, 39 yaşında 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :)
2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler
You Might Also Like
Yorum Gönder
Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.