Kurumus, bayatlamis ekmekleri bazen kuşlara atmak yerine minik minik dograyip firinlayip blendirdan geciriyorum. Saklama kabina koyup buzdolabinda muhafaza ediyorum. Kofteler icin super oluyor. 😄👍🏼Galeta ununun tadi ve kokusundan hic hoslanmiyorum 😒
ABOUT ME
Merhaba, Ben Saadet, 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :) 2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler.
Translate
POPULAR POSTS
Formulaire de contact
Fourni par Blogger.
Blog Archive
-
▼
2016
(95)
-
▼
mars
(19)
- KAKAOLU KEK (ARAP KIZI) TARİFİ
- Tarhana Çorbası
- Karnabahar kizartmasi
- Lazanya Tarifi
- Gelinlikli pasta
- Minnie Mouse Pastasi
- Paketlemede bitti 😊👍🏼 Photoshop bilmenin faydal...
- Osmaniye tarhanasi
- Viking gemi pastasi
- İnstagram'dan blogger'e post yayinlama
- Sodali çitir börek
- Hunerli bayanlar pandispanya dosyasi
- Almanya'da ki "quark" Fransa'da nedir?
- Raffaello'lu pasta
- Blogger'da post url si degistirme
- Almanca Pandispanya Tarifi
- Evde kup sekeri yapimi
- Bayat ekmekleri galete unu yapma
- Cake pops tarifi
-
▼
mars
(19)
0 Comments
Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.