Baska bir siparisim Barcelona ve Messi hayrani Deniz icin...
1.04.2013
Author Bio
Merhaba,
Ben Saadet, 39 yaşında 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :)
2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler
You Might Also Like
cok güzel olmus canim ellerine saglik :)
YanıtlaSilMein Blog/Blogum
sagol gulcum :)
SilCanım çok güzel gözüküyor..Denize hayırlı uzun ömür diliyorum..Ellerine sağlık :)
YanıtlaSilsagol canimm :)
SilMERHABA, KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ŞEKER HAMURUNDAN PAST AYAPMAK İSTİYORUM AMA NEYLİ VE NASIL YAPACAĞIMA BİR TÜRLÜ KARAR VERMEEDİM, BİR ÇOK KEZ YAPMIŞ BİRİ OLARAK YARDIM EDER MİSİNİZ:(( KROKANLI DENEDİM BÜTÜN GECE KROKANLA UĞRAŞTIM FISTILI BADEMLİ FINDIKLI HEPSİNİ AYRI AYRI YAPTIM PASTAYI DA YAPTIM TADI İYİ AMA KROKANLAR ERİDİ VE ÇOK ŞEKERLİ BİR PAST AOLDU:((
YanıtlaSilMerhaba, krokanli pastalar çok sekerli oluyor evet, birde seker hamuru ile kapladiysan iyice tatlanmistir. krokanin erimemesi lazim aslinda nedn erimis acaba? Seker hamurlu pasta yapmak için içi sade yada meyveli bir pasta seçmeniz gerek? çunku ganaj ile kaplanacagi için oda bir çikolata tadi veriyor. Size Berna Gursen hanimin kitabini ve videolarini izlemesinizi tavsiye ederim. Gayet detayli ve guzel anlaiyor. http://www.kanalturk.com.tr/tv/tatli-surprizler/ burdan dogum gunu pastasi ve nisan pastasi videolarini izleyebilirsiniz.
SilTAVSİYELERINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, HEMEN İZLİYORUM.
YanıtlaSil