Dortgen ve besgen kalibim olmadigi için kendi kalibimi kendim yaptim.
Kalip olarak ikea'nin metal salata kasesini kullandim keki iki defa pisirdim.
kalip için dortgen ve besgen sekillerini bilgisayarin ekranindan kagida çizdim.
Kestigim hamurlari temiz bir seffaf dosyanin arasina koydumki digerlerini yaparken kurumasinlar diye.
çikolata ganaji ile kapladigim kekime tepeden baslayarak yapistirdim hamurlari.
ve bitti :)
Tabi bizim çocuklar yesim hamura ve diger hamurlara saldirinca boyle kotu goruntu çikti kusura bakmayiniz efem :))
içi bol çikolatali ve antep fistikli pasta
Sevgiler...
Canım ellerine sağlık çok marifetlisin maaşallah :)) Kendince bişeyler üretmende ayrıca çok hoş..Her pasta için ayrı kalıplar bulmak zor bu fikirler harika bence..
YanıtlaSilKaynına hayırlı bir ömür diliyorum..
sana ve kızına sevgilerimi gönderiyorum :))
Süpersin,çok güzel bir pasta olmuş..Kalıp fikrine bayıldım,çok yaratıcı.ellerine sağlık canım..
YanıtlaSilhepsini inceledim sanırım pastaların!büyülenmiş haldeyim.
YanıtlaSilellerine sağlık
vay canına!!
YanıtlaSilsanırım ilk defa görüyorum.
yemeye nasıl kıydınız :D
Pasta kekinin tarifini verir misiniz
YanıtlaSilmerhaba kekin tarifi blogumun içinde. Ama size tavsiyem bu pasta için normal yagli sutlu ev keki yapin daha kolay oluyor.
Sil