Dun yaptigim bu tarif internette pek cok yerde var. Fakat ben biraz degisiklik yaptim. Hem hafif hemde leziz oldu :) sunumuda şık. Guvec ve pilavin yaninda iyi bir menu oldu. Tavsiye ederim.
Tarife gelince;
Bagetleri yikayip soganla hasladim. Kucuk tencerede yag salcayi kavurup cok az su ekledim tuz karabiber pulbiber reyhan ekledim. Ketcap kivaminda oldu. Merdaneyle unlayip biraz actigim milfoylere bu sosu yumurta fircasiyla surdum ve derisini cikardigim butlara sardim. Uzerine yumurtasarisi surdum 180 derece firinda kizarana kadar pisirip sicak servis ettim. Onceden hazirlayip iftara 1 saat kala yaparsaniz sicak ve citir citir olur
10.08.2012
Author Bio
Merhaba,
Ben Saadet, 39 yaşında 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :)
2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler
You Might Also Like
Çok güzel gözüküyor canım..Ellerin dert görmesin :))
YanıtlaSilEllerine sağlık çok güzel görüntüsü eminim tadıda güzeldir yapılacaklar arasına ekledim :)
YanıtlaSil