Yapilisida kuvertur cikolatayi eritip icine glikoz surubu ekleyip yogurularak yapiliyor. Soguyuncada sekil veriliyor.
ABOUT ME
Merhaba, Ben Saadet, 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :) 2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler.
Translate
POPULAR POSTS
Formulaire de contact
Fourni par Blogger.
2 Comments
Baya ugraşmışsın canım eline sağlık..Yaparken yanında buz kalıbı bulundursan,üzerine bir ince örtü sarsan,elin yapışmasın diye ona dokunsan ise yararmı ki diye aklıma geldi ..Emeğine sağlık,sevgilerimi gönderiyorum sana ve kızına :)
RépondreSupprimerasla beceremeyeceğim bir şey herhalde bu :)
RépondreSupprimerellerine sağlık.
ama şu helvanı denemek lazım acayip canım çekti.
Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.