Yapilisida kuvertur cikolatayi eritip icine glikoz surubu ekleyip yogurularak yapiliyor. Soguyuncada sekil veriliyor.
6.06.2014
Author Bio
Merhaba,
Ben Saadet, 39 yaşında 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :)
2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler
You Might Also Like
Baya ugraşmışsın canım eline sağlık..Yaparken yanında buz kalıbı bulundursan,üzerine bir ince örtü sarsan,elin yapışmasın diye ona dokunsan ise yararmı ki diye aklıma geldi ..Emeğine sağlık,sevgilerimi gönderiyorum sana ve kızına :)
YanıtlaSilasla beceremeyeceğim bir şey herhalde bu :)
YanıtlaSilellerine sağlık.
ama şu helvanı denemek lazım acayip canım çekti.