Merhabalar kizlar,

Subat ayinin basindan beri diyet yapiyorum sessiz sedasiz. Tabi arada facebook sayfamda yayinliyorum tarti fotoglarimi ama birde burda paylasayim dedim.

70 kg ya gelince kendime bir dur dedim ve karar verdim bu sefer kesin verecegim kilo :) onceleri baslayip birakiyordum ama baskalariyla yapinca birakmiyor insan motive oluyor. :)

Diyet tek basina olmuyor gerçekten evdekilerden destek olmayinca bende  her zamanki takildigim Kadinlar Kulubu forum sitesinden diyet gruplarina cuma yarismalarindaki takimlardan birine girdim.

4. Takimdayim :) Hergun menulerimizi yazip arkadaslarla degerlendiriyoruz. Cuma gunleri tartilma gunu ve herkesin kilosunu yazma gunu. Oglen 12 ye akdar kilomuzu yazip takim kaptanlari degerlendiriyor ve yuzde olarak hesaplayip takim birincileri seçiliyor.Geçen haftadan beri biz birinci olduk, ee buda bizi motive ediyor tabi :)

Ise once forumdaki diyet basari öykulerini okuyarak basladim. Siteye uye olanlar zayiflayarak nasil zayifladiklarini ve onceki sonraki hallerini fotograflayarak baslik açip yazmislar. Onlari okuyunca bende yaparim ya diyerek gerçekten motive oluyorum. 10 kg, 20 kg hatta 30-35 kg verenler bile var.

Not: Iphone'daki instagram arkadaslarimin #diyetteyiz tagi ile baslattigimiz diyetle ilgili resimlerimizide goz ardi edemem tabi :) @cheedeem ;)

Daha sonra kendime yeni bir tarti aldim çunku eski tartim surekli yanlis tartiyordu twitterdkiler bilir bahsi geçmisti bir ara :)))

Menulerimi duzene sokmaya karar verdim sonradan. http://eskikilomadonuyorum.wordpress.com/  Bu blogun sahibesi ezgi hanim 80 kusur kilodan 55 kiloya dustu 8 ay içerisinde. 30 kg verdi yani.  Arada onun blogunu takip ederek diyet listerine bakiyordum ama yazdigi seyler zor bulunan seyler oldugu için biraktim. Kendi menumu kendim olusturuyordum. Biraz Karatay diyeti biraz dukan diyeti kurtariyordu beni iste. hepsinen ortaya karisik :)


buharda pismis sebzeler yemeye basladim



Tatli krizlerime tek çare; kuru incir , kuru kayisi, kuru uzum, çig badem, findik vb


Siyah çayda içmiyorum artik, bol bol yesil çay ve sekersiz tabi

Yag yakici çay
Dogadan form çay
Dogadan Zayiflama çayi besi bir yerde


Sabah kahvaltilarimi kuvvetli yapiyorum oglen çabuk acikmiyorum




                               Beyaz ekmegi biraktim , tam tahilli kepek ekmegi yiyorum artik.


gunde 2-3 lt su içiyorum


Leslie Sansone ile evde yuruyus programini yapiyorum hergun.

                                       


Subat ayinin basinda 69 kiloydum. 10 Nisandayiz suan ve 62 kiloyum. 7 kg verdim ve insaallah 55 e kadar vermek istiyorum. Verdikten sonra tabi kilomu sabitlemek :)