Malzemeler:
2 patlican
1 domates
1 yemek kasigi zeytinyagi
Tuz
Pul biber
Yarim limon
Yapisili:
Patlicanlari yikayip ortadan ikiye bolun, ocagin orta ayarinda kozleyin. Ben 2. ayarinda yaptim Baska firinlarda degisiyor tabi. Biberler kozlenince kabuklarini soyup ekmek tahtasinda dilimleyip çukur bir tabaga koyun. Domatesi kup kup dograyip baharatlari, limonu ve zytinyaginida ekleyip karisirin. Bittii :)
tüm koyunca kozlenmiyor, ikiye bolmek en iyisi |
kozlendikten sonra dograyin |
kalan malzemeyle servis yapin |
5 Yorumlar
ooo çok nefis ya:)
YanıtlaSilelleirinize sağlık
sagol canim :)
YanıtlaSilBende tarifinizin aynisini yaptım elektrikli ocakta harika oldu cok cok tesekkurler başka elektrikli ocakla ilgili tariflerinizi takip edecegim paylaşırsanız sevinirim...
YanıtlaSiltesekkurler fakat ocagi mahvediyor aman dikkat :O
SilTarifinizi yaptım cok cok guzel oldu tesekkurler paylaştığınız icin sizin tariflerinizi takip edeceğim
YanıtlaSilYorumlarinizi direk yazabilirsiniz.