tag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post3128447136729629358..comments2024-03-18T09:36:33.720+01:00Comments on Fransalı Gelin: FC Barcelona Formasi PastasiFransali Gelinhttp://www.blogger.com/profile/04258807964107955620noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-58503334120376297192013-05-02T10:46:12.824+02:002013-05-02T10:46:12.824+02:00TAVSİYELERINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, HEMEN İZLİYOR...TAVSİYELERINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, HEMEN İZLİYORUM.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-86785370646910201122013-05-02T10:40:52.266+02:002013-05-02T10:40:52.266+02:00Merhaba, krokanli pastalar çok sekerli oluyor evet...Merhaba, krokanli pastalar çok sekerli oluyor evet, birde seker hamuru ile kapladiysan iyice tatlanmistir. krokanin erimemesi lazim aslinda nedn erimis acaba? Seker hamurlu pasta yapmak için içi sade yada meyveli bir pasta seçmeniz gerek? çunku ganaj ile kaplanacagi için oda bir çikolata tadi veriyor. Size Berna Gursen hanimin kitabini ve videolarini izlemesinizi tavsiye ederim. Gayet detayli ve guzel anlaiyor. http://www.kanalturk.com.tr/tv/tatli-surprizler/ burdan dogum gunu pastasi ve nisan pastasi videolarini izleyebilirsiniz. Fransali Gelinhttps://www.blogger.com/profile/04258807964107955620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-36381973555973809262013-05-02T10:37:46.480+02:002013-05-02T10:37:46.480+02:00sagol gulcum :)sagol gulcum :)Fransali Gelinhttps://www.blogger.com/profile/04258807964107955620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-3983070522283632013-05-02T10:37:33.576+02:002013-05-02T10:37:33.576+02:00sagol canimm :)sagol canimm :)Fransali Gelinhttps://www.blogger.com/profile/04258807964107955620noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-72669702031479624482013-05-02T08:49:07.432+02:002013-05-02T08:49:07.432+02:00MERHABA, KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ŞEKER HAMURUNDAN ...MERHABA, KIZIMIN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ŞEKER HAMURUNDAN PAST AYAPMAK İSTİYORUM AMA NEYLİ VE NASIL YAPACAĞIMA BİR TÜRLÜ KARAR VERMEEDİM, BİR ÇOK KEZ YAPMIŞ BİRİ OLARAK YARDIM EDER MİSİNİZ:(( KROKANLI DENEDİM BÜTÜN GECE KROKANLA UĞRAŞTIM FISTILI BADEMLİ FINDIKLI HEPSİNİ AYRI AYRI YAPTIM PASTAYI DA YAPTIM TADI İYİ AMA KROKANLAR ERİDİ VE ÇOK ŞEKERLİ BİR PAST AOLDU:((Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-75874245059916574692013-04-01T14:28:19.198+02:002013-04-01T14:28:19.198+02:00Canım çok güzel gözüküyor..Denize hayırlı uzun ömü...Canım çok güzel gözüküyor..Denize hayırlı uzun ömür diliyorum..Ellerine sağlık :)Beşparasız - Ayşegülhttps://www.blogger.com/profile/05044887867974449446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8762937479559446346.post-8604413242113116882013-04-01T13:01:20.359+02:002013-04-01T13:01:20.359+02:00cok güzel olmus canim ellerine saglik :)
Mein Blo...cok güzel olmus canim ellerine saglik :)<br /><br /><a href="http://guzelgulozyigit.blogspot.com/" rel="nofollow">Mein Blog/Blogum</a>GüzelGülhttps://www.blogger.com/profile/15312509179992319723noreply@blogger.com