Dun bitirdim bu diziyi, çok guzeldi :) so ji sub ve shin min ah hayranlarina izlemesini tavsiye ederim. Cok eglenceliydi. 









Adı: Oh My Venus 
Yönetmen: Kim Hyung-Suk 
Senarist: Kim Eun-Ji 
Kanal: KBS2 
Bölüm Sayısı: 16 
Yayın Dönemi: 16 Kasım 2015 - 5 Ocak 2016 
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı 21:55 
Ülke: Güney Kore 


So Ji-Sub dizide, Hollywood yıldızlarına kişisel antrenörlük yapan Kim Young-Ho karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, zengin bir aileden gelmesine rağmen çocukken ağır yaralar aldı. Şimdi ise sabrı ve inatçılığı ile problemlerinin üstesinden gelmektedir.

Shin Min-A dizide, 33 yaşındaki bir avukat olan Kang Joo-Eun karakterini canlandırmaktadır. Onun karakteri, ailesine maddi destekte bulunmak için çok mücadeleler vermiştir. Şimdi ise onun başı aşırı kilosu ile derttedir.


Jung Gyu-Woon dizide, Joo-Eun'un (Shin Min-A) eski erkek arkadaşı olan Im Woo-Sik karakterini canlandırmaktadır.

Yu In-Young dizide, bir avukat olan Oh Soo-Jin karakterini canlandırmaktadır.

Ve...

Henry dizide, Young-Ho'nun (So Ji-Sub) arkadaşı olan Kim Ji-Yong karakterini canlandırmaktadır.


Not: Oyuncu tanıtımları alıntıdır. - 


Kim Young-Ho (So Ji-Sub) Hollywood yıldızları için kişisel antrenörlük yapmaktadır. Varlıklı bir aileden gelmiş olmasına rağmen çocukluk yıllarında büyük bir sakatlık geçirmiştir. Sabır ve inatla sorunların üstesinden gelindiğine inanmaktadır.

Kang Joo-Eun (Shin Min-Ah) gençlik yıllarında güzelliği ile nam salmıştır. Şimdiyse 33 yaşında bir avukattır. O zamandan beri epey kilo almıştır. Erkek arkadaşı tarafından terk edilmiştir. Doktorunun da sağlık sorunları olduğunu söylemesi üzerinde kilo vermek için Kim Young-Ho'yu tutar.

Kang Joo-Eun'un fiziksel görünümünü değiştirmek için çalışırlarken birbirlerinin manevi yaralarını da iyileştirip aşık olacaklardır.