19.01.2015

Pandispanyalarin duz pismesi bombeli olamamasi için.

Merhaba, 

geçen sene facebookta butik pastacilar ve butik kurabiyeciler için açmis oldugum Butik pastacilar grubundan çok sey ogrendim ve halada birbirimiz sayesinde çok sey ogreniyoruz. Bu ogendigim seylerden birini sizinlede paylasayim. Pandispanyalarin piserken hem bombeli olmamasi hemde çatlamamasi için ve dumduz pismesi için pisirme bandi varmis 









Bu pisirme bandinin adi BAKE-EVEN STRIPS , fotograflarda da fark belli oluyor zaten.  Pandispanya tarifleri için burayi tiklayin Saadet'in pandispanyasi ve burayi Almanca Pandispanya tarifi 
smile emoticonvideolari da var sanirim y


Eger bu bandlardan alamayacak olursaniz kendinizde buna benzer birsey yapabilirsiniz. Aliminyum folyonun içini açip islatimis kagit havlu koyup sarin ve bunu kek kalibinizin disina sarin. 




youtube da videolarida vardi ismini yazinca çikiyor. Sevgiler...

5 yorum:

  1. pastacıların bunu hep nasıl başardığını merak ederdim, bu faydalı bilgi için çok teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  2. Evet canım aşağı da ki fotoğraf bana ait.. Adımı da yazıp o şekil de paylaşırsanız, hiç sorun değil canım. .♥

    YanıtlaSil
  3. Aa ne ilginç acaba bilimsel açıklaması nasıl bunlar onu sarinca neden düzeliyor?

    YanıtlaSil
  4. Allahim Saadetcim bizim burada marketlerde bundan var ama bir kere ne oldugunu merak etmedim:))
    O gruba bende uye olayim anlasilan ogrenecegim cok seyler var.. Cok sag olasin paylasim icin ...

    YanıtlaSil