Turkiye'de revaçta olan suslu eti puflari bende denedim. Sipariste gelince tekrar yaptim :)
Arada yaparken eglence olsun diye de nam-ı diger nurella (Nur Yerlitas) haniminda eti pufunu yapayim dedim. Baya da hos oldu :))
Bunlarda diger siparislerim. Marketten aldiginiz hazir eti puflari seker hamuru ile susluyorum. Eti puflara seker hamurunu su ile yapistiriyorum. Puf noktasi hamurun yumusakken yapismasi. Biraz kuruyan hamur yapismiyor cunku.
Saadet Merhaba,
Ben Saadet, 37 yaşında 2 çocuk annesi, eskiden anaokulu yardimci Ogretmeni şimdilerde Butik Pasta tasarimcisiyim :)
2008'de Fransa'ya evlenerek geldim ve burda edindiğim bilgileri, tecrübeleri benim gibi Fransa'ya yeni gelenler ve ev hanımları için paylastigim 2009'da yazmaya basladigim blogumda paylaşıyorum. Youtube'a da ara sıra video ekliyorum. Sevgiler
2 Yorumlar
Merhaba,elinize saglik.cok guzel bir fikirmis,kizimin dogumgunune bende yaptim bunlardan,cok guzeller :)
YanıtlaSilBlog'umda seni bekleyen bir ödül var. http://www.birkafadanherses.com/2014/11/08/premio-dardoscu-geldi-hanim.html
YanıtlaSilYorumlarinizi direk yazabilirsiniz.