9.01.2013

Anadolu Universitesi Bati Avrupa Programi Ilk Sinav



Merhaba herkeseee, 
Geçen sene Kasim ayinda ogrenip bu yazimda herkese duyurdugum  Anadolu universitesinin Avrupa'daki Turklere okuma imkani saglayan Bati Avrupa Programina subat ayindaki on kayit ile basvurmustum. tik tik

Simdi ilahiyat önlisans basvurum onaylandi ve ben ilk vizelerimi verecegim insaallah. Bu cumartesi-Pazar gunu sinavlarimiz var. Tum Avrupa'dan kaydolan arkadaslarla ayni anda girecegiz, herkes kendi ulkesinde girebilecek Bu merkezler Almanya Federal Cumhuriyeti'nde Köln, Stuttgart, Hamburg, Frankfurt, Münih, Berlin; Fransa'da Paris, Avusturya'da Viyana; İsviçre'de Bern; Belçika'da Brüksel; Hollanda'da Lahey (Den Haag), İngiltere'de ise Londra kentlerinde bulunmaktadır.


Lutfen dua edinnnnnn insaallah hayirlisi ile geçebiliriz vizelerden :) 

Bilgi almak isteyen yukardaki resme tiklayabilir... Sevgiler

3 yorum:

  1. Ilk vizeleriniz nasil gecti? Insl guzel gecmistir. Ben de liseyi disardan veriyor ve bitince nasipse aof dusunuyorum siz stutgarttan mi paris ten mi giriyorsunuz sinavlara? Bir de bir onur belgesi veriyorlarmis aof te ilk vizeleri gecen herkese mi veriyorlar? Cok soru sordum kusura bakmayin, merak ettiklerimi sormak istedim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba adsiz, Allah yardimciniz olsun insallah bitirirsiniz. Ben Fransa'da yasiyorum ama stutgart bana daha yakin oldugu için orda giriyorum sinavlara. 1. sinifi bitirdim sukur ama ikinci sinifi bazi sebeplerden dolayi dondurdum. Seneye ikinci sinifa basvurcam insallah Allah'tan birsey olmazsa. Onur belgesi meselesi not ortalamaniz 3.00 den yukari olursa veriliyor. Herkese vermiyorlar yani.

      Sil

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search