http://minik-atolyem.blogspot.fr/2012/09/yeni-bir-etkinlik.html blogunun sahibi yeni bir etkinlik yapiyor arkadaslar. Ben yurtdisinda oldugum için katilamacagim ama Turkiyedeki arkadaslarim katilabilir. 

çocuğunuzun kullanmadığı ya da paylaşmayı istediği bir oyuncağı ya da bir hikaye kitabını bana yolluyosunuz; ben hepsini güzel paketler yapıyorum ve bayram vesilesiyle sizler adına toplu bir şekilde ya Çocuk Esirgeme Kurumu' na ya da ihtiyacı olan bir vakıfa götürüyorum. güveni nasıl mı sağlayacağız; hepsini fotoğraflamaya çalışacağım, yolladıklarınızın yerine ulaştığını görebilmeniz için, çocukların o mutluluğunu görebilmeniz için.

yeni almak isteyenler yenisini de yollayabilir elbette; ama evinizde oyuncak sepetinin içinde oynanmayı bekleyen, birini sevindirmeyi bekleyen oyuncaklarınız varsa; yollamakla hiç bir şey kaybetmezsiniz. vereceğiniz bir tek kargo ücreti olacak. sadece oyuncak ve hikaye kitaplarınızı bekliyorum. yollayacaklarınızın çok fazla yıpranmamış olmalarına dikkat edelim saygı adına. katılmak isteyenler, mail yoluyla bana ulaşabilirler: minikatolyem@gmail.com 


hatta ve hatta eşlik etmek isteyenler olursa hep beraber de gidebiliriz. bloglarınızda duyurup katılımı artırabilirsek çok daha güzel olur. güzel geri dönüşlerinizi bekliyorum... :)

son katılım: 12 Ekim 2012 Cuma (en geç bu belirtilen tarihte kargonuzu yollayabilirsiniz)


Diyor blogger arkadasim. Sizde bu etkinlige katilmak istiyorsaniz onunla iletisime geçin.