23.08.2012

Turkçe kullanma kilavuzum oldu :) (singer tradition 2250)

Makinemi aldigimda içinden Turkçe kullanma kilavuzu çikmadigini soylemistim. Yazilarimi okuyup yorumlayan arkadasim Mesudenin gunlugu blogunun sahibesi Mesude Hanimefendi imdadima yetisti. Kendisindede ayni makineden varmis, onada esi hediye almis ne guzel tevafuk degilmi :)



Sagolsun bana kitapçigin tum sayfalarinni tek tek scan yaparak gonderdi. Allah razi olsun ebeden daimen kayyimen nurlar insin tepesinden. ( bir arkadasim boyle dua eder çok severim :)  )

Eger sizdede ayni makineden olup Turkçe kullanma kilavuzu yoksa bilgisayariniza yuklemeniz için mesaj atin gondereyim sizede.

Sevgilerimle...

29 yorum:

  1. saadet hanım çok teşekkür ederim dualarınız için aynı duaları sizin içinde diliyorum. faydalı olabildiysem ne mutlu...link vererek çok iyi yapmışsın ben bu kadar usta değilim bu işlerde,sizde bana bu konularda yardımcı olursanız sevinirim..tekrar teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel ..güle güle kullan...kullanım sonrası ortaya cıkan yeni tasarımları bekliyoruz tabi..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. blog dostluğu ne güzel bir şey..Güle güle kullanın inşallah ikinizde..sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Canim geldim ziyaretine.
    Gule gule kullan benimde bir zamanlar vardi makinem cok isime yariyordu..
    Ins bu guzel blogu daha da renkli hale getirelim anlasdigimiz gibi ins her sali ekleyelim bir post.
    Sevgiler canim
    Kayit oldum sitene .. Bende beklerim..

    YanıtlaSil
  5. Canim benim yorum icin tesekkur ederim. ben izleici listemi kapattim. ama acarim ins. beim blogun ismini takip ettiklerin listesine eklersen ordan beni takip edebilirsin.
    Virus konusu olmaz ins . ben bazi yerlerden free bir seyler indirdim o yuzden bulasdi oyle yerlerden bilmedik seyler yukleme ins bir sey olmaz..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Sizin ve arkadasinizin ellerine saglik benimde cok isime yaradi bu klavuz. Bende ayni modeli yakin tarihte aldim. Deneme yanilma yoluyla cozmeyi dusunuyordum isimi kolaylastirdiniz. Tekrar sagolun

    YanıtlaSil
  7. merhaba bu link maalesef acilmadi sanirim silinmis. Singer 2250 nin kullanim kilavuzunu bana yollayabilirseniz cok sevinirim- email adresim nevaysam@gmail.com simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil
  8. singer 2250 Türkçe kullanım klavuzuna ihtiyacım var gönderirseniz sevinirim. teşekkürler. email skireli@mynet.com

    YanıtlaSil
  9. Merhabalar,bloğunuzu dikiş makinesi ile ilgili yorumlara bakarken fark ettim.Ben de bugün yarın sipariş vereceğim.Memnun musun makineden kullanımı nasıl pratik mi?Bir de singer 8280 var.İkisi arasında kararsızım.Rica etsem bana acilen bu konuda yardımcı olur musunuz?Teşekkürler. butikrabia@gmail.com-(mail adresim)

    YanıtlaSil
  10. merhabalar, öncelikle böyle faydalı bir blok oluşturduğunuz için teşekkür ederim..
    Benim SİNGER 2250 Türkçe Kullanım Kılavuzuna ihtiyacım var mail adresime yollarsanız çok sevinirim.. Şimdiden Teşekkür ederim..
    Mail Adresim: (didembaykal@outlook.com)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,

    Singer 2250 model makineden bugün ben de aldım ve dikişe başlamak için çok heyecanlıyım =) türkçe kullanım kılavuzunu internette ararken sizin bloğunuzla karşılaştım. Sanırım bundan sonra da bolca ziyaret ediyor olacağım , çok güzel şeyler var gibi görünüyor , paylaşımlar için teşekkür ederim. Türkçe kılavuzu bana da yollarsanız gerçekten çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler..

    slndlgc@yahoo.com

    YanıtlaSil
  12. merhaba ben singer 2250 Türkçe kullanım klavuzu istiyorum.rica etsem mail atarmısınız? beni cok sevindirirsiniz
    mail adresim ayseatila4064@hotmail.com

    YanıtlaSil
  13. Selam öncelikle bilgilendirdiğiniz için teşekkürler. dün bende (singer tradition 2250) aldım ve bendede türkçe kullanma kılavuzu yok. Banada gönderirseniz çok mutlu olurum. Sevgiler
    jasmin_guis@hotmail.com

    YanıtlaSil
  14. Merhaba bende dün singer tradition 2250 aldım ama türkçe kullanma kılavuzu yok banada gönderirseniz sevinirim. Simdiden tesekkürler.
    yldzslma123@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Bana da gönderebilir misiniz, teşekkür ederim. Tanselgokturk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  16. banada singer tradition 2250 türkçe kullanım kılavuzunu gönderir misin?teşekkür ederim alfora06@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search