19.08.2012

Singer Tradition 2250 Dikis makinem oldu :)

Evlilik yildonumumuz için esim supriz yapip bana çok istedigim dikis makinesini almis :)


Gorunce çok sevdindim, çok mutlu oldum Allah razi olsun ebeden. Dikis bilmememe ragmen çok istiyordum makine. Ufak tamir islerini ogrenip yapmayi ve kuçuk hobilerle ugrasmayi istedigim için lazim oluyor. Simdi makineyi aldi ama kullanma klavuzu dogal olarak  turkçe degil :( içinden dvd falanda çikmadi, ee bende fransizcada yok. Hiç makine basina oturmamis biri olarak epey afalladim nasil baslicam diye :D

Internetten arastirmaya basladim tabi, turkçe kullanma klavuzunu bulamadim. Singerin twitter ve facebook hesaplarina mesajlar attim geri donmediler sagolsunlar :/

En sonunda youtube da bir kaç video buldum ama ispanyolca. Bunada sukur deyip orda nasil yapiliyorsa yaptim ipi geçirme, bobin sarma vs...


                                                                       Bu, tanitim


Bu, fonksiyonlarini anlatan tanitim



                                                            Bu, nasil iplik geçirilir 



Bu, ayak degistirme



Bu, bobin sarma


Videolarin epey faydasi oldu. Makineyi daha dün aldigimiz için çok birsey dikemedim. Zaten ipligi igneye taktigima seviniyorum :))


Buda benim makinem :)) Instagrama koymustum :)


Deneme bir iki :) 

Bakalim neler yaparim ilerleyen zamanda. Simdilik makineyi ogrensem ve tamir islerini yapabilsem yeter. Daha sonra bakariz birseylere :))

Buda ingilizce ve fransizca kullanim kilavuzu: 








15 yorum:

  1. ilk önce hayırlı bayramlar.makinanıda güle güle kullan aynısından bana eşim anneler gününde aldı kullanmasını biliyorum aslında bende türkçe kullanma kılavuzu ve cd si de var ama sana nasıl ulaştırabilrim bilmiyorum. herhangi bir problemin olduğunda buradan yardımcı olmaya çalışırım bloğuma beklerim.

    http://mesudeningunlugu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok tesekkur ederim mesudecim çokkkkk memnun oldum

      Sil
  2. hayırlı bayramlar, makinen de hayırlı olsun canım;) güzel, kaliteli zamanlar geçiresin inş. ben de bu sıralar dikiş makinesi istiyorum küçük hobi maceraları için. darısı başıma. sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. insaallah seninde olur en kisa zamanda canim :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canim benim, eminim kisa zamanda ögrenip yavas yavas harikalar yaratirsin ;) Tekrar hayirli bayramlar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler canim insaallah ya, senin gibi yapmayi çok istiyourmmm :)

      Sil
  4. bende makine aldığımda içinde çıkmamıştı dvd ama singer bayine gidip söylediğimde üçretsiz veriyor ama orada varmı bayi yada türkçe var mı bilemiyorum.ahyırlı olsun bende aldığımda hiç bişey bilmiyordum ama netten baka baka bişeyler dikiyorum acemice ama sevinmeme yetiyor:)
    iyi bayramlar

    YanıtlaSil
  5. Canim hayirli bayramlar,
    evlilik yildonumunuzde hayirli olsun diyeyim,daha nice nice guzel yillara insaAllah,Rabbim yuvanizdan huzuru,mutlulugu eksiltmesin.

    Eveet gelelim makine'ye :) gule gule kullan,en kisa zamanda ogreneceginden eminim canim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayirli bayramlar sanada canim, çok tesekkur ederim sizlerede nasip etsin insallah uzun guzel yillar. insaallah makinemi ogrenirim sagol :)

      Sil
  6. ben de Adanalıyım=)HEMŞERİYİZ=)
    blogunu yeni keşfettim
    üyenim
    benim de stil blogum var
    beklerim sevgiler
    =)

    YanıtlaSil
  7. Bugün bana da annem düğün hediyesi olarak bu makinadan aldı, internette araştırırken makinayı blogunuzu keşfettim, çok mutlu oldum, hemen evlenip bissürü dikiş dikmek istiyorum :)
    Takipçinizim artık, bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gule gule kullanin makinanizi , ben çok memnunum sizde memnun kalirsiniz insallah :)

      Sil
  8. canım merhaba banada eşim makine aldı bugün.Almasına aldı daaa makineyi çözmeye çalışırkrn bi iki kumaş parçasında deneme yaptım sadece.Volan dönüyor ama iğne hareket etmiyor:(Anlamadım gitti.Beni makine sınger 1301 süper yoknaz mışş üstünde öyle yazıyor kabiniyle almış eşim onu bile kendim monte ettim ama makineye noldu anlamadım makinelerden anlıyormusun bilmem ama yardımcı olursan sevinirim sevgilerimle:)

    YanıtlaSil

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search