10.08.2012

Milfoy kapli tavuk but

Dun yaptigim bu tarif internette pek cok yerde var. Fakat ben biraz degisiklik yaptim. Hem hafif hemde leziz oldu :) sunumuda şık. Guvec ve pilavin yaninda iyi bir menu oldu. Tavsiye ederim.

Tarife gelince;
Bagetleri yikayip soganla hasladim. Kucuk tencerede yag salcayi kavurup cok az su ekledim tuz karabiber pulbiber reyhan ekledim. Ketcap kivaminda oldu. Merdaneyle unlayip biraz actigim milfoylere bu sosu yumurta fircasiyla surdum ve derisini cikardigim butlara sardim. Uzerine yumurtasarisi surdum 180 derece firinda kizarana kadar pisirip sicak servis ettim. Onceden hazirlayip iftara 1 saat kala yaparsaniz sicak ve citir citir olur

2 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyor canım..Ellerin dert görmesin :))

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık çok güzel görüntüsü eminim tadıda güzeldir yapılacaklar arasına ekledim :)

    YanıtlaSil