Malzemeler
yarim kilo yeşil fasulye
1 orta boy  soğan
3-4 tane domates
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı toz şeker
  tuz, karabiber
Hazırlanışı:                     
Fasulyeler ayıklanıp yıkayin ve stenilen büyüklükte kırın.Kuru soğan yemeklik doğrayın ve  domatesleride kabukları soyulup doğrayin. 
Tencereye yagi dokun ve  soğanı kavurun. Üzerine fasulyeleri ekleyip birazda fasulyeyi kavurun. Sonra domatesi,sekeri, karabiber ve tuzu ekleyip  ocağın altıni kısın fasulyeler kendi suyunda pişsin.. Suyunu çekmeye başlayınca yavaş yavaş  1 su bardağı kadar su ilave edilir. Fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirilir.Soğuduktan sonra servis tabağına alınıp servis yapılır.