iyiki dogdun bebegimm, iyiki varsin! Annesinin çiçegi tam bir yasina basti, sukurler olsun Rabbime.
Kuzenimiz Râna ile aralarinda 2 gun oldugu için beraber yapmaya karar verdik dogum gunlerini halasiyla. Bir ay oncesinden dusunmeye baslamistim nasil yaparim diye. Arastirmalara basladim. Once suslemelerden basladim. Turk, yabanci butun sitelere baktim ve en sonunda How Joyful sitesindeki ucretsiz Baby shower temali parti malzemelerini print edip uzerlerine wordden harfleri yazip yapistirip ipe asip duvara taktim. Isteyenler için burdan Tik Tik
sonuc asagida:


Tavandan sarkittigim çiçek seklindeki susleride grafon kagidi ile yaptim. Fransizcasi papier crepon'mus.
 onlarin yapilisida bu sitede : Tik Tik



Çiçeklerin uzerindeki yazilari wordde yaptim. Fikir babasi site için tik tik

Kizimin tütü eteginide bu blog yardimiyla yaptim. Sizde yapmak isterseniz tik tik 

Iste benim Prenses kizim ve onun biricik kuzeni Râna. Aralarinda 4 yas var ama dogum gunlerinin arasinda 2 gun oldugu için ayni gun yaptik :) Ablam Sinejan ikiz gibi olsunlar zaten benziyorlar deyince oda kizina tutu etek yapti ve tisortlerine keçeden isim yazip yaslarini ekledik :)

Not: Babamizin istegiyle yuzler kapatildi malesef!




ve iste pastalarimizz!! Illk defa hazir seker hamuruyla yaptigim pastalarim. Digerlerinin seker hamurlarini kendim yapmistim ve çokta basarili olmamisti. Uzun bir arastirma ve maillesme sonucu %100 vejeteryan seker hamuru bulabildim. Rana'nin çok sevdigi Hello Kitty ve kizimin çok sevdigi Baby Tv kelebegini yapmaya calistim, eh fenada olmadi sanirim :)



içleride boyle; biri kakaolu antepfistikli ve digeride muzlu