Buda diger bir film. Geçen sene sinemalardaydi. Konusu klasik ask macera filmi ama çok egleceli ve guzeldi bence:) Romantik komedi tarzi.Ben her zamanki gibi turkçe olarak internetten izledim. Sadece bir sahnesinde opusme var malesef. Kaçinci dk hatirlamiyorum ama zaten anlarsiniz biplersiniz orayi :) 


Turist (Özgün adıThe Tourist), Florian Henckel von Donnersmarck tarafından yönetilen, Altın Küre ödüllü Johnny Depp ve Oscar ödüllüAngelina Jolie'nin başrolleri paylaştığı film.[1] ABD'li bir turistin (Depp), bir kadını (Jolie) işlediği bir suçu örtmek için kullanmasını konu edinmiştir.






Konusu [değiştir]

The Tourist, Amerikan turist Frank'in (Johnny Depp) kırılan bir kalbi onarmak için İtalya'ya gitmesi üzerinde durur.Elise (Angelina Jolie) ise sıradan bir kadın olarak bile bile Frank'le bir yolda karşılaşır.Venedik'in nefes kesen fonuna karşın, Frank romantizmin peşine düşer; ama yakında kendini bulur, Elise ve o entrika ve tehlikenin fırtınasına yakalanır.


Oyuncular [değiştir]


Yapım [değiştir]

Filmin çekimleri 23 Şubat 2010'da Paris'te sadece Angelina Jolie ile başlamış; Johnny Depp'le 1 Mart'ta Venedik'e taşınmıştır.



Kaynak; wikipedia


Soylemeden geçemicem bu kadin acayip guzel asil bi kadin ya. Abartili dudaklari hariç :)