3.05.2011

Seker Hamurlu ilk pastam(di)

Seker Hamurlu pastalara hayranim. O kadar guzel seyler yapiyorlarki resmen sanat eseri. Yapanlari tebrik ediyorum gerçekten. Benimde  bir tane seker hamurlu pastam olsun istedim ve Ayse Yamanin 
Marshmallowlu Şeker Hamuru tarifine bakarak ilk seker hamurlu pastami yapmistim geçen sene :) Çok begenmedim tabi ama eh biraz idare eder. 



5 yorum:

  1. NOT: Arkadaslar temamdan kaynaklanan bir sebekle bazi yorumlar silinmis :( tekrar ekleyemiyorumda. Kasitli silinmedi yani. Kusura bakmayin.

    YanıtlaSil
  2. bende yeni yeni basladim seker hamuruna, cok eglenceli!

    YanıtlaSil
  3. kendi adima cok sevindim...tarifin isinize yaradigini bu guzel pastada gormek cok guzel...ilk deneme oldukca basarili...inanin ben de dahil pek cok pastaci bu tarz da bir calisma yapmak icin para verip kursa gitmistir...:)
    buarada yeni MacBook Pru ma alismaya calisiyorum...alisirim degil mi? :(

    YanıtlaSil
  4. tesekkur ederim Ayse. Turkye'de olsam bende kursa giderdim muhakkak, çok hevesim var, ama son yaptigim seker hamurundan sonra nladimki hazir seker hamuru alip yapmak en iyisi olacak. cunku istedgim kivami yakalayamiyorum. Macbook Pro 'ya gelince, hayirli olsun canim :)

    Sunu belirteyimki farkli bir sistem oldugu için .exe uzantili hiç bir programini açmaz. O uzantilari açan ekstra bir program satin alman gerekebilir bazen. Yada yuklemek itedigin her programin .dmg uzantisi varmi yokmu bakman gerek. Ayrica word-excel çalisiyorsan os x için olan office programini alman gerekrbilir yada benim gibi ucretsiz openoffice kullanabilirsin. Sevgiler.
    Not: Bloguma ugradigin için çok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  5. 'eh işte idare eder mi?' bence harika olmuş,dün bende denedim mrshmallowdan şeker hamurunu,hazır şeker hamuruna göre daha güzel bence tadı,ilk deneme benimde istediğim gibi olmadı ama durmak yok yola devam :)))) bende beklerim cnm ,sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorumlarinizi direk yazabilirsiniz.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search